Lanka-arkku alkaa olla täynnä. Siis täynnä, mutta silti siellä ei ole mitään, vähän niinkuin mun vaatekaappi. Ei mitään, mitä juuri silloin tarvitsisi. Lankoja selaillessani aloin miettiä, miten aina tarvitsen uudenlaista lankaa ja ainakin eri väreissä, mitä löytyisi. Jokaisesta työstä jää jäljelle jos ei kokonaisia keriä niin ainakin jämiä. Mihin ihmiset työntää ne jämät tai mitä niistä voisi tehdä? Onko jämälangoilla elämää?

Kevään Novitassa oli ihana pahis-kukkaro. Lankaehdotuksena oli muistaakseni Tennessee, menekki muka 50g mustaa ja valkoista. Päätin uhmata ohjetta ja tein kukkaron 7 veljeksestä ja jätin ostamatta kaksi uutta kerää lankaa. Punnitsin valmiin kukkaron, joka painoi vetoketjuineen huimat 30 grammaa ja köyhdytti näin ollen lankavarastoani minimaalisesti. Mutta eipähän tullut hankittua uutta.

1298562266_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvassa myös tylsän ammattiyhdistyskalenterin paremmat kannet, jotka on viritelty ylijääneestä Finlaysonin muumikankaasta. Sisäpuolen taitteessa on säilöttynä työvuorolistat yms. turhuudet, jotka muuten leviävät ympäri laukun pohjaa.   

Olen pyöritellyt blogipohjan muuttamista jo hyvän aikaa mielessä. Vuodatuksen yleisilme vaikuttaa jotenkin ankealta ja olenkin kiikaroinut blogspotin suuntaan, mutta en ole kuitenkaan osannut päättää. Tietty jos vaihtaisi vaikka pelkästään fonttia, niin voisi saada uutta kipinää. Täytyy katsoa, mitä keksisi.